Elokuvia mitkä saavat sinut hyvälle tuulelle

Elokuvia mitkä saavat sinut hyvälle tuulelle

Tässä lista elokuvista, jotka saavat sinut hymyilemään joka tilanteessa, kuten selaamalla positiivisia uutisia. Little Miss Sunshinesta Billy Elliotiin, nämä inspiroivat elokuvat nostavat aina tunnelmaa.

1 Big Fish

Big Fish on täynnä fantastisia tarinoita ja värikkäitä hahmoja, ja se kertoo uskomattoman tarinan Ewan McGregorin hahmosta Ed Bloomista. Jättiläisen kanssa ystävystymisestä noidan kertomiin tulevaisuuden ennustuksiin, hänen uskomaton elämänsä tuo hyvän mielen koko perheelle tätä katsellessa.

2 Remember The Titans
Tositapahtumiin perustuva Remember The Titans kertoo afrikkalais-amerikkalaisesta amerikkalaisen jalkapallon valmentajasta, joka kaikkia mahdollisuuksia vastaan tuo yhteen nuorten miesten joukkueen ja johtaa heidät voittoon. Pääosassa Denzel Washington, elokuva kertoo segregaation aikana muodostetuista ystävyyssuhteista, eikä epäonnistu saamaan sinua hyvälle tuulelle.

3 Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshinessa pääosissa ovat Toni Collette ja Greg Kinnear osana äärimmäisen toimintahäiriöistä perhettä. He lähtevät maan läpi johtavalle retkelle tyttärensä kauneuskilpailuun. Heidän välillään on enemmän kuin muutama ongelma ja paljon esteitä, joten he päätyvät tekemään mahdottoman matkan selvitäkseen paikalle ajoissa. Tässä elokuvassa on virkistävää rehellisyyttä perhe-elämästä ja ole oma itsesi-asenne, joka saa sinut hymyilemään alusta loppuun.

4 Groundhog Day / Päiväni Murmelina

Groundhog Day on täydellinen hyvän olon klassikko. Bill Murray tähdittää murheellista uutistoimittajana, joka on juuttunut elämään saman päivän uudestaan ja uudestaan. Vaikka siinä kuluu jonkin aikaa, hän ymmärtää saman päivän lukuisten eri versioiden jälkeen lopulta elämän kauneuden ja kääntää kaiken ympäri. Tämä on loistava elokuva, joka saa sinut ymmärtämään kuinka onnekas olet.

5 Slumdog Millionaire / Slummien Miljonääri

Sinun täytyy katsoa tämä tarina Mumbain teinistä, joka kilpailee ”Haluatko miljonääriksi?”-ohjelmassa, jotta hän voi löytää kadonneen rakkautensa. Pääosia esittävät Dev Patel ja Freida Pinto, Patelin hahmon on ohjelmassa selitettävä, kuinka slummien poika voisi voittaa, vaikka hänet on pidätetty huijaamisesta. Tämän jälkeen hänen on jatkettava elämänsä rakkauden etsimistä.

6 Down With Love

Tämä on yksi kaikille romcomien ystäville. Ewan McGregor ja Renée Zellweger näyttelevät tässä elokuvassa miestä, joka välttää rakkautta, ja naista, joka ei usko tarvitsevansa sitä. Kun epäsopiva pari päätyvät yhteen, he ovat molemmat yllättyneitä tuloksesta. 60-luvun New Yorkiin sijoittuva tarina rakkauden valloittamisesta saa varmasti hymyn huulillesi.

7 Pursuit of Happyness

Will Smith oli ehdolla Oscar- ja Golden Globe-palkinnoille suorituksestaan tässä elokuvassa. Se kertoo kodittomuudesta kamppailevasta nuoresta miehestä hänen yrittäessä kasvattaa poikaansa. Will Smithin oma poika Jaden debytoi tässä elokuvassa ja näkee Smithin päättäväisyyden ja kovan työn lopulta kannattavan. Lisäksi jos elokuvan nimikin viittaa onnellisuuteen, eikö sen pitäisi myös tuoda sitä? Vaikka se olisi kirjoitettu väärin.

8 Billy Elliot

Billy Elliot saa varmasti hymyn huulillesi, kun Jamie Bell jatkaa unelmaansa tanssia balettia stigmasta huolimatta. Koillis-Englannin 80-luvun kaivostyöläisten lakon aikana asiat eivät ole hänen perheelleen helppoja, mutta he tekevät suuren uhrauksen lähettääkseen hänet balettikouluun. Jos tämä ei tee sinua onnelliseksi, emme tiedä mikä tekee!

9 Stepmom

Vanhempana oleminen ei ole helppoa, kuten Julia Roberts huomaa Stepmom-elokuvassa. Kun tragedia iskee ja Susan Sarandonin hahmo sairastuu, Robertsin on otettava enemmän vastuuta. Todella sydäntä lämmittävä elokuva erilaisista perheistä ja ystävyydestä kahden naisen välillä tuo kyynelen silmääsi.

10 Precious

Inspiroivien elokuvien kohdalla ei ole paljon parempaa kuin Precious. Elokuvaa tähdittää Oscar-ehdokkuudenkin saanut Gabourey Sidibe.  Tämä on tarina kaltoin kohdellusta, ylipainoisesta, lukutaidottomasta teinistä, joka onnistuu nousemaan kärsimystensä yläpuolelle saadakseen paremman elämän itselleen ja lapsilleen. Varoitus, tämä ei ole heikkohermoisille, mutta jos pääset loppuun asti, sinusta tuntuu, että voit valloittaa maailman!

11 Big

Tämä vuoden 1988 Tom Hanksin klassikko saa sinulle parhaan fiiliksen. ”Big” perustuu teini-ikäiseen poikaan, joka haluaa ”olla iso” ja yhtäkkiä herää seuraavana päivänä aikuisena. Huolimatta siitä, että hän kamppailee ajatuksen kanssa kasvaa isoksi yhdessä yössä, hän löytää itselleen hienon työn ja onnistuu jopa löytämään rakkauden.

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat