Parhaat HBO sarjat 2023 (TOP 10)

Parhaat HBO sarjat 2023 (TOP 10)

Täältä löydät parhaat HBO sarjat 2023. Listaan oon koottu kaikista parhaimmat HbO sarjat tähän päivään mennessä.

1. Game of Thrones

Game of Thrones on fantasiadraama, joka perustuu George R.R. Martinin ”Tulen ja jään laulu”-kirjasarjaan. Sarja kertoo tarinan useista perhedynastioista, jotka taistelevat valtakunnasta ja siitä, kuka saa istua Harmaan linna -nimisessä kruununsaarella. Sarja sisältää seikkailuja, rakkautta, traagisia tapahtumia ja runsaasti politiikkaa.

2. The Sopranos

The Sopranos on rikosdraama, joka kertoo perheenjohtaja Tony Sopranon tarinan, joka johtaa mafialiigaansa New Jerseyssä. Sarja seuraa Tonyn elämää ja hänen kamppailuaan pitää perheensä yhdessä sekä säilyttää valtansa mafialiigassa.

3. Westworld

Westworld on scifi- ja draamasarja, jossa päähenkilönä on synteettinen ihminen nimeltä Dolores, joka asuu tekoihmispuistossa nimeltä Westworld. Sarja seuraa Doloresin ja muiden tekoihmisten tarinoita, kun he alkavat herätä siihen, että heidän elämänsä on ollut pelkkää harhailua ja heidät on käytetty viihteenä rikkaille asiakkaille.

4. The Wire

The Wire on draamasarja, joka kuvaa Baltimoren kaupungin eri osia ja niissä vaikuttavia ihmisiä. Sarja kertoo tarinoita poliisista, huumekauppiaista, poliitikoista ja muista kaupungin asukkaista, ja se tutkii heidän suhteitaan toisiinsa sekä heidän kamppailuaan selvitä arjessa. Sarja käsittelee myös jonkin verran uhkapelejä, jos ne kiinnostaa, niin kannattaa hyödyntää parhaat tervetuliaisbonukset nettikasinoille.

5. Big Little Lies

Big Little Lies on draamasarja, joka kertoo tarinan ryhmästä naisia, jotka asuvat rauhallisessa kalifornialaisessa kylässä. Sarja seuraa heidän elämäänsä ja heidän salaisuuksiaan sekä näyttää, kuinka heidän elämänsä muuttuu, kun tapahtuu murha.

6. True Detective

True Detective on rikosdraama, jossa jokaisessa jaksossa tutkitaan eri rikostapausta ja näytetään, kuinka poliisit ja muut tutkijat selvittävät tapauksen. Sarja seuraa myös tutkijoiden henkilökohtaisia tarinoita ja kuinka heidän elämänsä ja tehtävänsä vaikuttavat toisiinsa.

7. The Leftovers

The Leftovers on scifi- ja draamasarja, joka kertoo tarinan maailmasta, jossa 2% väestöstä on kadonnut ilman selkeää syytä. Sarja seuraa perheenjohtaja Kevin Garveyn ja muiden jäljellä olevien ihmisten tarinoita heidän kamppailustaan selvitä kadonneiden läheistensä kanssa ja löytää merkityksellisyys elämässään.

8. Euphoria

Euphoria on draamasarja, joka kertoo tarinan nuorista, jotka kohtaavat monenlaisia haasteita elämässään. Sarja käsittelee aiheita kuten nuoren aikuisen elämä, drogien käyttö, seksuaalisuus ja sosiaaliset paineet.

9. Watchmen

Watchmen on scifi- ja draamasarja, joka perustuu samannimiseen sarjakuvaan. Sarja sijoittuu vuoteen 2019 ja kertoo tarinan poliiseista, jotka ovat yliluonnollisia voimia omaavia supersankareita. Sarja seuraa heidän tarinoitaan ja kuinka he kohtaavat haasteita ja vihollisia taistellessaan rikollisia vastaan.

10. Succession

Succession on draamasarja, joka kertoo tarinan mediatalo Waystar Roycen perheestä ja heidän taistelustaan perheyrityksen johdosta. Sarja seuraa perheen jäsenten tarinoita ja kuinka he kamppailevat oman asemansa ja valtansa puolesta sekä yrityksen johtamisesta. Sarja sisältää myös paljon politiikkaa ja talousaiheita.

Tutustu myös muihin listoihimme:

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat