Parhaat Netflix lasten elokuvat (TOP 10)

Parhaat Netflix lasten elokuvat (TOP 10)

Tässä on lista, missä on parhaat netflix lasten elokuvat 2023. Elokuvat sopivat hyvin myös aikuisille. Monissa lasten elokuvissa on hyviä opetuksia, millä lapset oppivat käsittelemään erilaisia ongelmia ja vuorovaikutusta. Jos etsit aikuisten, niin löydät ne meidän parhaat netflix elokuvat -listasta.

Coco

Coco on sydäntä lämmittävä tarina meksikolaisesta perinteestä ja musiikista. Se kertoo Miguelista, joka haluaa tulla musiikin tähdeksi, mutta hänen perheensä ei hyväksy sitä. Miguel päätyy mystiseen, musiikkiin täytettyyn perintömaailmaan ja oppii arvostamaan perheensä ja juuriaan matkallaan löytääkseen esi-isänsä, joka oli musiikin tähti. Elokuva on täynnä elävää musiikkia ja upeita visuaalisia tehosteita, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia perheen ja perinnön merkityksestä.

The Incredibles

The Incredibles on supersankariperheestä kertova animaatio, joka tarjoaa vauhdikasta toimintaa ja hauskan humorin. Perheen jäsenet joutuvat puolustamaan maailmaa ja oppivat tärkeitä arvoja, kuten yhteistyötä ja perheen tärkeyttä. Isä Bob Parr, paremmin tunnettu nimellä Mr. Incredible, on supersankari, joka on jäänyt eläkkeelle ja aloittanut tavallisen elämän perheensä kanssa. Kun hänen entinen mentorinsa tarvitsee apua, Bob lähtee pelastamaan maailmaa yhdessä perheensä kanssa. Elokuva on täynnä vauhdikasta toimintaa ja hauskoja juonenkäänteitä, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia perheen tärkeydestä ja yhteistyön merkityksestä.

Toy Story-trilogia

Toy Story-trilogia on legendaarinen animaatiosarja, joka kertoo leikkikaluista, jotka elävät omistajansa huoneessa. Sarja seuraa heidän seikkailujaan ja ystävyyssuhteitaan sekä opettaa lapsille tärkeitä arvoja, kuten ystävyyttä ja rohkeutta. Ensimmäisessä osassa Woody, leikkikalujen johtaja, kilpailee uuden leikkikalun, Buzz Lightyearin, huomion puolesta. Sarja jatkuu seikkailuilla, joissa leikkikalut joutuvat pelastamaan ystävänsä ja selvittämään juonenkäänteitä. Elokuvat ovat täynnä hauskoja hahmoja, upeita visuaalisia tehosteita ja vauhdikasta toimintaa.

Moana

Moana on Disneyn animaatio, joka kertoo nuoresta merimerkistä nimeltä Moana, joka haluaa löytää itsensä ja täyttää kohtalonsa. Hän lähtee merille etsimään legendaarista valtiasta ja pelastamaan kotisaarensa. Matkallaan hän tapaa rohkean ja huumorintajuisen varjeleijan, Mauin, ja yhdessä he lähtevät pelastamaan maailmaa. Elokuva on täynnä upeita visuaalisia tehosteita, musiikkia ja tarinoita, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia itsensä löytämisestä ja rohkeudesta.

Zootopia

Zootopia on animaatio, joka sijoittuu eläinten asuttamaan metropoliin nimeltä Zootopia. Elokuva seuraa rohkean pikkuhäirikön, Judy Hoppsin, seikkailuja poliisina, kun hän yrittää ratkaista mystisen kadonneiden eläinten tapauksen. Hän tapaa rohkean varkaan, Nick Wilden, ja yhdessä he joutuvat selvittämään juonenkäänteitä ja pelastamaan Zootopian. Elokuva on täynnä hauskoja juonenkäänteitä ja vauhdikasta toimintaa, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia ystävyydestä ja yhteistyön merkityksestä.

Frozen

Frozen on Disneyn animaatio, joka kertoo kahdesta sisaresta, Elsa ja Anna, jotka yrittävät pelastaa kuningaskuntansa pysyvästä talvesta. Elsa on salainen jääprinsessa, joka on vahingossa jäädyttänyt maailman. Anna lähtee etsimään Elsaa ja yrittää pelastaa kuningaskunnan. Matkallaan he tapaavat hauskoja hahmoja ja oppivat tärkeitä arvoja, kuten rakkautta ja perheen merkitystä. Elokuva on täynnä upeita visuaalisia tehosteita, musiikkia ja tarinoita, ja se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista lastenelokuvista.

Big Hero 6

Big Hero 6 on Disneyn ja Marvelin yhteistyönä luotu animaatio, joka kertoo rohkeasta robotti-insinööristä, Hiro Hamadasta, ja hänen robottiystävästään Baymaxista. Hiro ja Baymax joutuvat pelastamaan San Fransoksen teknologiainnovaatiokeskuksen ja estämään pahan suunnitelmia. Elokuva on täynnä vauhdikasta toimintaa, hauskoja juonenkäänteitä ja upeita visuaalisia tehosteita, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia ystävyydestä ja rohkeudesta.

Up

Up on Pixarin animaatio, joka kertoo vanhusta Carl Fredricksenista, joka haluaa toteuttaa unelmansa ja lentää vuorille South American ylle. Hän päättää ottaa matkan varrelle yllättäen mukaan nuoren Scout Russellin. Matkalla he kohtaavat hauskoja ja jännittäviä seikkailuja, ja he oppivat tärkeitä arvoja, kuten toistensa merkityksestä ja unelmien tärkeydestä. Elokuva on täynnä upeita visuaalisia tehosteita, musiikkia ja tarinoita, ja se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista lastenelokuvista.

The Lego Movie

The Lego Movie on animaatio, joka sijoittuu Lego-maailmaan. Elokuva seuraa Emmet Brickowskiä, tavallista Lego-hahmoa, joka joutuu osalliseksi suuresta juonesta ja pelastamaan maailman. Matkallaan hän tapaa rohkeita ja hauskoja hahmoja ja oppii tärkeitä arvoja, kuten rohkeudesta ja yhteistyön merkityksestä. Elokuva on täynnä hauskoja juonenkäänteitä ja vauhdikasta toimintaa, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia unelmien tärkeydestä ja oman potentiaalin löytämisestä.

How to Train Your Dragon-sarja

How to Train Your Dragon-sarja on Dreamworksin animaatiosarja, joka kertoo nuoresta Hiccupista ja hänen rohkeasta lohikäärmeestään Toothlessista. Sarja seuraa Hiccupin ja Toothlessin seikkailuja ja heidän kehitystään ystävyyden ja rohkeuden merkityksestä. Sarja on täynnä vauhdikasta toimintaa, hauskoja juonenkäänteitä ja upeita visuaalisia tehosteita, ja se tarjoaa tärkeitä opetuksia ystävyydestä

Mikä tekee lasten elokuvasta hyvän?

Lastenelokuvien tekeminen hyväksi vaatii useita eri tekijöitä, kuten:

  1. Värikäs ja houkutteleva visuaalinen ilme: Lastenelokuvat tarvitsevat värikkäitä ja houkuttelevia kuvia, jotta lapset ovat kiinnostuneita niistä.
  2. Selkeä ja mielenkiintoinen tarina: Hyvän lastenelokuvan tarinan täytyy olla selkeä, hauska ja mielenkiintoinen, jotta lapset pysyvät mukana ja haluavat katsoa lisää.
  3. Arvot ja opetukset: Hyvät lastenelokuvat välittävät positiivisia arvoja ja opettavat lapsille tärkeitä asioita elämästä, kuten ystävyyttä, rohkeutta ja rehellisyyttä.
  4. Käytettävyys: Lastenelokuvat täytyy olla helppokäyttöisiä ja ymmärrettäviä lapsille, jotta he voivat nauttia niistä ilman perheen tai opettajan apua.

Nämä ovat vain joitain esimerkkejä siitä, mitä tekee lastenelokuvista hyviä. Lopullinen tavoite on viihdyttää ja opettaa lapsia samalla, kun he nauttivat hyvästä tarinasta.

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat