Parhaat Netflix elokuvat 2021

Parhaat Netflix elokuvat 2021

Netflix on paljastanut kaikkien aikojen suosituimmat alkuperäiset elokuvansa.

Bloombergille toimitettuun luetteloon kuuluivat toimintaelokuva ”Extraction”, jonka pääosassa on Chris Hemsworth, trilleri ”Bird Box” pääosassa Sandra Bullock ja Martin Scorsesen Oscar-ehdokas ”The Irishman”.

Netflix ilmoitti, että sen uusi sarjakuvatoimintaelokuva ”The Old Guard” liittyy luetteloon debyyttinsä jälkeen 10. heinäkuuta. Netflix sanoi ennustavansa, että elokuvaa katselisi 72 miljoonaa kotitaloutta ensimmäisen neljän viikon aikana, sijoittaen sen top kymppiin.

Netflix on nostanut katselukertojen verhon viime vuosina joidenkin suurimpien hittiensä suhteen, mutta ei koskaan osoita, onko alkuperäistä elokuvaa katsottu vähän. Netflix esitteli myös päivittäin kymmenen suosituimpien elokuvien ja TV-ohjelmien luettelon aiemmin tänä vuonna. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun striimausjättiläinen on tarjonnut oman luettelonsa kaikkien aikojen suosituimmista elokuvistaan.

Netflix laskee katselukerran, jos tili katsoo vähintään kaksi minuuttia elokuvaa tai TV-sarjaa. Näin se laski tämän luettelon ja sen päivittäiset luettelot. Luettelo kaikkien aikojen suurimmista elokuvista perustuu katsojamäärään neljän ensimmäisen viikon aikana.

Huhtikuussa ”Extraction”-debyyttinsä jälkeen Netflix sanoi, että se tulee olemaan kaikkien aikojen suurin elokuvan ensi-ilta. Näyttää siltä, että se vastasi odotuksia, koska se hyppäsi listan kärkeen.

Alla on kaikkien aikojen 10 suosituinta Netflix-elokuvaa:

The Platform (2020) – 56 miljoonaa

Kuvaus: ”Vankilassa, jossa ylempien kerrosten vangit syövät paremmin kuin alla olevat, jotka saavat vain niukkoja palasia, yksi mies yrittää tehdä muutoksen, jotta kaikki saavat tarpeeksi ruokaa.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 83%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Jos kestät katsoa,”The Platform”on hauska ja raju farssi, joka tutkii rotua, luokkaa ja tapoja, joilla ihmiset voivat toimia yhdessä ja muuttaa asioita paremmaksi.”

The Wrong Missy (2020) – 59 miljoonaa

Kuvaus: ”Tim luulee kutsuneensa unelmiensa naisen työmatkalle Havaijille tajuten liian myöhään, että hän lähetti tekstiviestin vahingossa painajaismaiselle sokkotreffikumppanille.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 36%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Ei voi horjuttaa vaikutelmaa, että Spadelle on tarjottu deittimaailman tähteet.”

Triple Frontier (2019) – 63 miljoonaa

Kuvaus: ”Uskollisuuksia testataan, kun viisi entistä erikoisjoukkojen operaattoria kokoontuu yhteen varastaakseen huumeherran omaisuuden, samalla vapauttaen tahattomien seurausten ketjun.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 71%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Siellä on jossain metakertomus, jossa tuomitaan Triple Frontierin kaltaiset elokuvat sodan väkivallan hyödyntämisestä pinnallisiin tarkoituksiin, mutta Chandor ei syvenny itseanalyysiin riittävän pitkään voidakseen ottaa siihen kantaa.”

The Irishman (2019) – 64 miljoonaa

Kuvaus: ”Ammattitappaja Frank Sheeran katsoo takaisin salaisuuksiin, jotka hän piti Bufalino-rikollisperheen uskollisena jäsenenä tässä Martin Scorsesen arvostetussa elokuvassa.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 96%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Se on Scorsesen kahden puolen lopullinen yhdistäminen … Ja vaikka loppuun pääseminen kestää jonkin aikaa, elokuva on mestariteos, jonka on tehnyt mies, joka laskee omia vuosiaan ikään kuin ne olisivat rukousnauhahelmiä.”

The Old Guard (2020) – 72 miljoonaa

Kuvaus: ”Neljä kuolematonta soturia, jotka ovat salaa suojelleet ihmiskuntaa vuosisatojen ajan, tulevat salaperäisten voimiensa kohteiksi samalla kun he löytävät uuden kuolemattoman.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 81%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Prince-Bythewoodin elokuvien hahmoihin ja niiden keskuudessa on sanoinkuvaamaton kiintymys, joka ei koskaan tunnu keinotekoiselta, ja tässä se tuo jopa vauhdikkaan tarinan hyvin aidosti ja vilpittömästi.”

Murder Mystery (2019) – 73 miljoonaa

Kuvaus: ”Kauan odotetulla Euroopan-matkalla New Yorkin poliisi ja hänen kampaajavaimonsa ryhtyvät ratkaisemaan hämmentävää murhaa miljardöörin jahdilla.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 44%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Olisi epämiellyttävän kyynistä olettaa, että Sandler pitää näitä novokaiinimaisia komedioita sellaisina, joita tavalliset ihmiset haluavat katsoa, mutta kaveri ei jätä meille paljon valinnanvaraa.”

6 Underground (2019) – 83 miljoonaa

Kuvaus: ”Lavastamalla kuolemansa tekniikkamiljardööri värvää joukon kansainvälisiä toimijoita uhkarohkeaan ja veriseen tehtävään julman diktaattorin kukistamiseksi.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 36%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Tämä on kauhea toimintaelokuva, joka hyödyntää Michael Bayn huonoimpia vaistoja eikä yksiäkään hänen parhaistaan.”

Spenser Confidential (2020) – 85 miljoonaa

Kuvaus: ”Spenser, entinen poliisi ja entinen konna, tekee yhteistyötä Hawkin kanssa paljastaakseen synkän salaliiton, joka liittyy kahden bostonilaisen poliisin kuolemaan.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 37%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Se on toimintakomedia-mysteeri-trilleri, joka onnistuu näyttävästi epäonnistumaan kaikissa edellä mainituissa genreissä.”

Bird Box (2018) – 89 miljoonaa

Kuvaus: ”Viisi vuotta sen jälkeen, kun pahaenteinen näkymätön läsnäolo ajaa suurimman osan yhteiskunnasta itsemurhaan, selviytyjä ja hänen kaksi lastaan tekevät epätoivoisen pyrkimyksen turvaan.”. Lisää kauhuelokuvia löydät Kauhumediasta.

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 63%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Valitettavasti Bird Box vie nämä näyttelijät tuttuun tahtiin roolissaan niin tiukasti, että he näyttävät toistuvilta hahmoilta jatkuvassa TV-sarjassa.”

Extraction (2020) – 99 miljoonaa

Kuvaus: ”Paatuneen palkkasoturin tehtävästä tulee sielua etsivä kilpailu selviytymiseen, kun hänet lähetetään Bangladeshiin pelastamaan huumeherran kidnapattu poika.”

Rotten Tomatoesin kriitikon pisteet: 68%

Mitä kriitikot sanoivat: ”Ei tuomioita täältä, jos haluat vain levätä ja antaa jatkuvan verenlennon, aseiden, räjähdysten ja räikeän Chris Hemsworthin tukahduttaa sinut alistumaan.”

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat