Parhaat Netflix-elokuvat 2022 (Top 10)

Parhaat Netflix-elokuvat 2022 (Top 10)

Päivitetty Parhaat Netflix elokuvat (2023) lista tästä

Suoratoistopalvelu Netflix pullistelee elokuvia, ja uutta katsottavaa saadaan tiheään tahtiin. Tänä vuonna palveluun on saatu useita tuoreita leffoja, jotka kannattaa merkata omalle suosikkilistalle!

1. Spiderhead

George Saundersin novelliin Escape from Spiderhead perustuva elokuva sijoittuu lähitulevaisuuteen. Siinä lääkevalmistaja testaa vapaaehtoisilla vangeilla lääkkeitä, jotka vaikuttavat tunteisiin. Pian kuitenkin selviää, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Pääroolin Spiderheadissä vetää komeasti Chris Hemsworth, ja muissa rooleissa mukana ovat esimerkiksi Jurnee Smollet ja Miles Teller.

2. The Comeback Trail

Jos kaipaat jotain keveää ja helppoa, mutta samalla tasokasta katsottavaa, on The Comeback Trail hyvä valinta. Tässä hulvattomassa komediassa revitellään totaalisesti pieleen menneellä vakuutushuijauksella.

Mukana on iso kasa huippunimiä, kuten Robert de Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Emile Hirsch ja Zach Braff.

Elokuvan päähenkilöt lavastavat vahingoksi kokeneen näyttelijän kuoleman ja yrittävät saada näin itselleen miljoonakorvaukset. Kaikki ei kuitenkaan todellakaan suju suunnitelmien mukaisesti.

3. Hustle

Hustle jatkaa komedialinjalla, mutta tekee sen tyylillä. Adam Sandler nähdään tässä elokuvassa hieman totuttua erilaisessa roolissa. Hustle – Kova vääntö – kertoo koripallovalmentajasta (Sandler), joka aikoo leipoa suojatistaan supertähden.

Draamakomedian sankarikaksikko, valmentaja ja potentiaalinen nuorukainen, joutuvat kohtaamaan haasteita toisensa perään matkalla NBA:han. Kuinka lopulta käy?

4. Purple Hearts

Cassie Salazar (Sofia Carson) on tarjoilija ja ruokalähetti sekä haaveilee laulajan urasta. Luke Morrow (Nicholas Glitzine) taas on merijalkaväen sotilas. Kahta kovin erilaista nuorta yhdistää yksi asia: toivoton rahapula.

Cassie tarvitsee rahaa sairaudesta koituviin hoitokuluihin, Luke taas entisen elämän veloista suoriutumiseen. Kaksikko keksii mennä keskenään naimisiin saadakseen helpotusta rahapulaan. Paljastuvatko todelliset tunteet? Ja mitä ne ovat?

5. 365 Days: This Day

Blanka Lipinskan kirjoittamaan trilogiaan perustuva 365 Days nousi ensimmäisellä osallaan kovaan suosioon. Eroottinen trilleri sai tänä vuonna jatkoa, kun Netflix julkaisi 365 Days: This Day -elokuvan.

Elokuva kertoo italialaisen mafioson ja puolalaisen turistin välille syntyneen suhteen jatkon. Sitä on verrattu estottomista kohtauksista tunnettuun 50 Shades of Grayhin, eikä suotta.

Rooleissa nähdään esimerkiksi Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska ja Rebecca Casiraghi.

6. Molly’s Game

Molly’s Game on julkaistu jo vuonna 2017, mutta se tuli vasta hiljattain Suomen Netflixiin katsottavaksi. Elokuva kertoo Molly Bloomin tositapahtumiin perustuvan uskomattoman tarinan.

Bloom niitti menestystä alppihiihtäjänä, mutta loukkaannuttuaan muutti Los Angelesiin ja päätyi työskentelemään korkeiden panosten pokeriorganisaattorina. Pöydissä vilisi nimekkäitä raharikkaita, eikä hurjilta käänteiltä voitu välttyä. Lankoja käsissään pitelevä Molly on kiehtova hahmo, ja elokuva on kaikille pokerifaneille ehdoton katsottava.

Leffaa katsellessa on hyvin mahdollista, että itsellekin syttyy halu iskeä kortteja. Moni casino tarjoaa mahdollisuuden siihen netissä, joten parit kierrokset on helppo pelata vaikkapa elokuvan jälkimainingeissa.

7. The Gray Man

Jos kaipaat näyttävää ja adrenaliinia pursuavaa elokuvaa, on The Gray Man sinulle. Kyseessä on harvinaisen isolla budjetilla rakennettu Netflix-elokuva, jossa nähdään esimerkiksi Ryan Gosling, Ana de Armas ja Chris Evans.

Ansioitunut CIA-agentti onnistuu saamaan selville salaisuuksia, jotka eivät kuuluisi kaikkien korville. Tämän johdosta hänestä tuleekin itsestään ihmisjahdin kohde.

8. Me Time

John Hamburgin ohjaama Me Time sukeltaa jälleen komedian päätyyn. Siinä Kevin Hartin esittämän koti-isän vaimo ottaa lapset mukaan ja lähtee reissuun. Näin perheenisälle jää omaa aikaa, josta tämä aikoo nauttia täysin rinnoin.

Kohtalo kuitenkin puuttuu peliin, kun perheenisä tapaa Mark Wahlbergin esittämän vanhan ystävänsä. Viikonlopusta muodostuu täysin odottamaton, ja hulvatonta menoa riittää.

9. Day Shift

Kovia hommia paiskiva yksinhuoltajaisä näyttää ihan tavalliselta mieheltä, joka tekee töitä allassiivoojana. Oikeasti hän on kuitenkin osa huippusalaista vampyyrejä tutkivaa ja metsästävää kansainvälistä tiimiä.

Day Shift on hauska yhdistelmä vampyyrijännitystä sekä yksinhuoltajaisän arkisia murheita, kuten miten maksaa tytön koulumaksut ja hammasraudat.

10. Interceptor

Tämä Matthew Reillyn ohjaama toimintaelokuva vie syrjäiselle torjuntaohjusasemalle, jossa ainoa asemalle jäänyt vartija joutuu todelliseen taisteluun. Hänen tehtävänsä on pysäyttää terroristit, jotka uhkaavat Yhdysvaltoja ydinaseilla.

Interceptorin päärooli on Elsa Patakyllä, ja muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Aaron Glename, Luke Bracey ja Mayen Mehta.

Tutustu myös muihin listoihimme:

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat