Parhaat Netflix elokuvat 2023 (TOP 10)

Parhaat Netflix elokuvat 2023 (TOP 10)

Tästä artikkelista löydät tämän hetken parhaat Netflix elokuvat. Näitä suosittuja elokuvia ei kannata missata!

1. Roma

Roma on Netflixin alkuperäisproduktio ja yksi palvelun suosituimmista ja arvostetuimmista elokuvista. Se on ohjaajan Alfonso Cuarónin henkilökohtainen tarina meksikolaisesta perheestä ja heidän palvelijattarestaan, jonka elämää seurataan 1970-luvun alussa. Elokuva sai erinomaisia arvosteluja ja se voitti useita palkintoja, mukaan lukien kaksi Oscar-palkintoa parhaasta ulkomaisesta elokuvasta ja parhaasta kuvauksesta. Roma on visuaalisesti upea ja tunteellinen elokuva, jonka katsojat ovat kehuneet erittäin vaikuttavaksi ja liikuttavaksi.

2. The Irishman

The Irishman on Martin Scorsese ohjaama elokuva, joka perustuu tositapahtumiin ja seuraa kaksikymmentä vuotta kestänyttä uraa mafian sotilaana. Elokuvan pääosassa nähdään Robert De Niro, joka esittää Frank Sheerania, ja hänen rinnallaan ovat Joe Pesci ja Al Pacino. The Irishman on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin, mukaan lukien parhaan elokuvan Oscar-ehdokkuus. Elokuva on rikosdraama, joka tarjoaa syvällistä näkökulmaa mafian maailmaan ja sen sisäisiin toimintoihin.

3. The Marriage Story

Marriage Story on Netflixin alkuperäisproduktio, jonka pääosissa nähdään Scarlett Johansson ja Adam Driver. Elokuva kertoo tarinan näyttelijäperheestä, jonka avioliitto on romahtamassa. Elokuva seuraa perheen eroa ja sen vaikutuksia heidän elämäänsä sekä heidän lapsensa elämään. Marriage Story on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita palkintoja, mukaan lukien parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon Scarlett Johanssonille. Elokuva on tunteellinen ja koskettava tarina perhesuhteista ja niiden koettelemuksista.

4. The Two People

The Two Popes on Netflixin alkuperäisproduktio, jonka pääosissa nähdään Anthony Hopkins ja Jonathan Pryce. Elokuva kertoo tarinan kahdesta papista, jotka ovat vastakkaisia toisilleen ja jotka päätyvät yhdessä matkalle. Elokuva perustuu tositapahtumiin ja se seuraa Franciscon ja Benediktin erilaisia näkemyksiä ja kamppailuja Vatikaanin sisällä. The Two Popes on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin, mukaan lukien parhaan miessivuosan Oscar-ehdokkuus Jonathan Prycelle.

5. The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs on Netflixin alkuperäisproduktio ja Coenin veljesten ohjaama elokuva. Se on sarja tarinoita, jotka kertovat lännen elämästä ja sen vaikeudesta. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Tim Blake Nelson, James Franco, Liam Neeson ja Tom Waits. The Ballad of Buster Scruggs on saanut kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin, mukaan lukien parhaan laulun Oscar-ehdokkuuden. Elokuva on värikäs ja hauska, ja sen tarinat ovat vangitsevia ja mukaansatempaavia. Se on ehdottomasti katsomisen arvoinen niille, jotka nauttivat hyvistä elokuvista ja lännen elokuvista.

6. Okja

Okja on Netflixin alkuperäisproduktio ja Bong Joon-hon ohjaama elokuva. Se kertoo tarinan nuoresta tytöstä, joka elää ystävyyssuhteessa suuren ja älykkään eläimen, okjan, kanssa. Kun okja viedään pois tytön luota, tyttö lähtee matkaan takaisin okjan luo ja kohtaa matkallaan monia vaikeuksia ja esteitä. Okja on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin, mukaan lukien parhaan elokuvan ehdokkuuden Golden Globe -palkinnoissa. Elokuva on liikuttava ja vangitseva tarina ystävyydestä ja perheen tärkeydestä. Se on ehdottomasti katsomisen arvoinen niille, jotka nauttivat hyvistä elokuvista ja tarinoista, jotka liikuttavat sydäntä.

7. Mudbound

Mudbound on Netflixin alkuperäisproduktio ja Dee Reesin ohjaama elokuva. Se kertoo tarinan kahdesta perheestä, jotka asuvat Mississippi-joen varrella ja jotka joutuvat kamppailemaan elämänsä kanssa ja yhteiskunnan paineiden alla. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Carey Mulligan, Garrett Hedlund ja Jason Clarke. Mudbound on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin, mukaan lukien parhaan naissivuosan ehdokkuuden Golden Globe -palkinnoissa ja parhaan käsikirjoituksen ehdokkuuden Oscar-palkinnoissa. Elokuva on syvällinen ja ajatonta tarinankerrontaa tarjoava draama, joka käsittelee teemoja kuten rotu, perhe ja yhteiskunnallinen epäoikeudenmukaisuus.

8. Beasts of No Nation

Beasts of No Nation on Netflixin alkuperäisproduktio ja Cary Joji Fukunagan ohjaama elokuva. Se kertoo tarinan nuoresta pojasta, joka joutuu sodan aikana liittymään joukkoihin ja kohtamaan vaikeuksia ja traumoja. Elokuvan pääosassa nähdään Idris Elba. Beasts of No Nation on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin. Se on vangitseva ja intensiivinen elokuva, joka käsittelee teemoja kuten sodan ja väkivallan vaikutukset nuoriin ihmisiin.

9. The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories (New and Selected) on Netflixin alkuperäisproduktio ja Noah Baumbachin ohjaama elokuva. Se kertoo tarinan perheestä, jonka jäsenet elävät eri elämänvaiheissa ja jotka kamppailevat perhesuhteiden ja henkilökohtaisten ongelmien kanssa. Elokuvan pääosassa nähdään mm. Adam Sandler, Ben Stiller ja Dustin Hoffman. The Meyerowitz Stories on saanut laajalti kiitosta kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin, mukaan lukien parhaan miessivuosan ehdokkuuden Golden Globe -palkinnoissa. Se on hauska ja syvällinen elokuva perhesuhteista ja niiden vaikeuksista.

10. Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw on Netflixin alkuperäisproduktio ja Dan Gilroyn ohjaama elokuva. Se kertoo tarinan taiteilijoista, jotka kilpailevat toisiaan vastaan L.A:n taidealalla. Elokuvan pääosassa nähdään mm. Jake Gyllenhaal, Rene Russo ja Toni Collette. Velvet Buzzsaw on saanut osakseen sekä kiitosta että kritiikkiä kriitikoilta ja se on saanut useita ehdokkuuksia palkintoihin. Se on jännittävä ja mielenkiintoinen elokuva, joka tarjoaa vinkkejä taiteen ja sen arvon sisältöön.

Tutustu uusiin genreihin

Parhaat elokuvat tarjoavat monipuolisen ja viihdyttävän tapan viettää aikaa. Ne voivat tarjota meille uusia näkökulmia ja ajatuksia, ja ne voivat olla inspiraation lähteen omassa elämässä. Parhaat elokuvat voivat myös tarjota meille hetken pakoon arkielämän huolet ja murheet, kuten esimerkiksi top 10 nettikasinot. Ne voivat myös tarjota meille mahdollisuuden nauraa, itkeä ja eläytyä erilaisiin elämäntilanteisiin. Elokuvat ovat myös taidemuoto, jotka voivat tarjota meille upeita visuaalisia kokemuksia ja tarinoita, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Yhteenvetona voidaan sanoa, että elokuvat tarjoavat monia syitä miksi niitä kannattaa katsoa, ja ne ovat ehdottomasti katsomisen arvoinen viihdemuoto.

Tutustu näihin:

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat