Tutut pakettiautot elokuvissa

Tutut pakettiautot elokuvissa

Pakettiautot ovat esiintyneet monissa elokuvissa erilaisissa rooleissa. Tässä muutamia esimerkkejä elokuvista, joissa pakettiautot ovat näytelleet merkittävää osaa. Pakettiauton vuokraaminen on helppoa, joten voit itse päästä ajamaan niillä helposti.

The A-Team (2010)

The A-Team perustuu suosittuun 1980-luvun TV-sarjaan, joka seurasi entisten sotilaiden muodostamaa ryhmää, joka auttoi ihmisiä ympäri maailmaa. Elokuvassa pääosissa nähdään Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton Jackson ja Sharlto Copley, jotka esittävät A-Teamin jäseniä. Pakettiauto, GMC Vandura, on myös merkittävä osa tarinaa, sillä se on A-Teamin jäsenten liikkumisväline. Pakettiautosta löytyy monia kekseliäitä apuvälineitä, kuten salainen asearsenaali ja laskuvarjolla laskeutumisväline. Pakettiauto onkin yksi elokuvan tunnetuimmista elementeistä ja on saanut suuren suosion faneilta.

Dumb and Dumber (1994)

Dumb and Dumber on komediaelokuva, jossa pääosissa nähdään Jim Carrey ja Jeff Daniels. Elokuva kertoo kahdesta ystävyksestä, Lloyd Christmasista ja Harry Dunnesta, jotka lähtevät matkalle Coloradoon, jotta Lloyd voisi palauttaa kauniin naisen hänelle jättämän matkalaukun. Matkalla he käyttävät kirkkaansinistä pakettiautoa nimeltä ”Mutts Cutts”. Pakettiauto on koristeltu koiran kuvilla ja -teemalla, ja se on yksi elokuvan tunnistettavimmista elementeistä.

Little Miss Sunshine (2006)

Little Miss Sunshine on indie-draamakomedia, jossa pääosassa nähdään Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear, Paul Dano, Abigail Breslin ja Alan Arkin. Elokuvassa perhe matkustaa yhdessä Volkswagen T2 -nimisellä pakettiautolla, joka on muutettu asuntoautoksi. Perheen tytär, Olive, osallistuu kauneuskilpailuun, ja matka on täynnä erilaisia haasteita. Pakettiauto auttaa perhettä selviytymään monista tilanteista, ja se symboloi myös heidän yhtenäisyyttään.

The Italian Job (1969)

The Italian Job on brittiläinen ryöstöelokuva, jossa pääosissa nähdään Michael Caine, Noel Coward ja Benny Hill. Elokuvassa ryöstäjät käyttävät kolmea Mini Cooper -nimistä pakettiautoa, jotka ovat pienikokoisia ja nopeita. Pakettiautojen ketteryyttä ja nopeutta käytetään hyväksi ryöstössä, sillä niiden avulla ryöstäjät pystyvät välttämään poliisit.

Ghostbusters (1984)

Ghostbusters on kulttielokuva, joka kertoo neljästä paranormaalien ilmiöiden tutkijasta, jotka ovat erikoistuneet haamujen torjuntaan. Pääosissa nähdään Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ja Ernie Hudson. Elokuva seuraa Ghostbustersin tiimin taistelua New Yorkin kaupungin henkiin herätettyjä haamuja vastaan. Pakettiauto, Ecto-1, on muokattu ambulanssista, ja se toimii Ghostbustersin liikkumisvälineenä ja samalla ”haamusaaliin” kuljetusajoneuvona. Pakettiauto on yksi elokuvan tunnetuimmista elementeistä, ja se on inspiroinut monia fanituotteita ja jatko-osia.

Kaikissa näissä elokuvissa pakettiautot ovat merkittävä osa tarinaa. Ne symboloivat matkaa ja seikkailua sekä auttavat päähenkilöitä selviytymään monista haasteista. Näitä elokuvia yhdistää myös se, että pakettiautoista on tullut tunnettuja ja arvostettuja elementtejä elokuvahistoriassa.

HBO MAX vain 9.90/kk

Palkitut sarjat kuten The Last of Us, Game of Thrones, Euphoria ja sadat muut! Yli 10 000 tuntia viihdettä aikuisille ja lapsille.

Jaa julkaisu

Uusimmat julkaisut

Kategoriat